AFSLANKBOX - betaalbaar & makkelijk afslanken
0
Winkelwagen
€ 0,00
afslankbox
Afslankbox - 4 weken

4 tot 10 kg afslanken binnen 4 weken

€ 79,50
€ 59,50
Prijs per doos

 

Aantal: 
Bestellen

Wil je snel en doelgericht afslanken voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een vakantie, een bruiloft of andere bijzondere gelegenheid, bestel dan nu de Afslankbox. Wil je 4 tot 10 kg kwijt in 4 weken kies dan de Afslankbox - 4 weken.

Wat is de Afslankbox?
De Afslankbox is een totaal oplossing. Zoals bekend is het eiwitdieet een van de bekendste en best werkende methodes om af te vallen. Door het eten van alleen de juiste voeding en producten zorg je dat je lichaam in de vetverbranding modus komt en hierdoor val je snel en op een gezonde wijze af.

De Afslankbox 2 heeft als extra een vetverbander voor een extra stukje verbranding tijdens het afslanken.
 
Het voordeel van de Afslankbox is, dat het makkelijk is vol te houden. Het hongergevoel wordt weggenomen door de voedingssupplementen. Er kan natuurlijk altijd naast gesport worden om de verbranding te verhogen in het lichaam.
 
De Afslankbox 2 bestaat uit:
 
·        Detox 1/2 liter
.        Voedingssupplementen (4 weken)
.        Vetverbander (4 weken)
.        Multivitaminen (4 weken)
.        Behandel bijsluiter
.        Boodschappenlijst

Detox
: Tijdens de afslankperiode komen er veel afvalstoffen vrij. Detox ondersteund de afvoer van afvalstoffen en zuivert uw lichaam.
 
Amino (voedingssupplementen) : Deze zorgen voor een optimale voeding van onze spieren, waardoor er een verbranding ontstaat op de vet reserves.
 
PHF : Een vezel die zorgt voor een extra stukje verbranding op de vet reserves , tevens zorgt deze ook voor een gezonde darm flora.
 
Vetverbrander : Is een linolzuur die ervoor zorgt dat de hoeveelheid lichaamsvet afneemt, terwijl de hoeveelheid vetvrije lichaamsmassa juist toeneemt (spieren).

Multivitamine : Tijdens het afslanken hebben vaak wat extra vitamine en mineralen nodig. De vitaminen en mineralen in deze tabletten zijn een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding. Onze multivitaminen en mineralen voedingssupplement bevat vitamine C en D die bijdragen aan een goede weerstand.

 

Afslankbox

Wil je snel en doelgericht afslanken voor een speciale gelegenheid, zoals bv. een vakantie, een bruiloft of andere bijzondere gelegenheid, bestel dan nu de Afslankbox. 

Wil je 2 tot 5 kg kwijt in 2 weken kies dan de Afslankbox 1

Wil je 4 tot 10 kg kwijt in 4 weken kies dan de Afslankbox 2

Contact

Afslankbox
Kerklaan 16b
2911 AD  Nieuwerkerk aan den IJssel
(Bezoek alleen op afspraak)

E info@afslankbox.eu

T 0180-229003
M 0617-700123

KVK 55276997
BTW nr. 8516.35.696.B.01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.